Brudehåropsætning og makeup

En af vores favoritopgaver i Magic Hair er at stå for brudehåropsætning og makeup. Som med alt andet i salonen, rådgiver vi ud fra, hvad der passer bedst til din ansigtsform og til din person.

Hos os er du i trygge hænder og vi vil gøre alt for at du kommer til at stråle mest muligt på din store dag. I fællesskab finder vi frem til en håropsætning og makeup, der matcher brudekjole, blomster og smykker - et look som du føler dig super godt tilpas i.

Vi vil gerne mødes med dig på forhånd, så du kan føle dig helt tryg i, at vi har forstået, hvordan du ønsker, at håret skal sidde. Det giver os tid til at afprøve dine og vores idéer på forhånd.

Brudehårsopsætning og makeup hos Magic Hair

Perfekte bryn 

Du har sikkert altid rettet dine bryn eller overlæbe med et pincet eller voks? Gør det ondt? Tja.. Og holder din hjemmeplukning/voksning lang tid? Njaaa...

Et velplejet og veldefineret bryn er ekstremt flatterende. Det forstærker og understreger din øjenfacon og åbner dit ansigt. Et flot bryn kan forstørre små øjne eller give dybtliggende øjne et øjeblikkeligt løft i lighed med et kirurgisk indgreb.

Vores øjne er det første et andet menneske ligger mærke til, derfor kan et for kraftigt, for tyndt, for kort, for viltert, usymmetrisk eller forkert formet bryn stjæle hele opmærksomheden fra dine øjne. Er du en af dem, der altid har haft svært ved at finde den rette form til dine bryn, så kan vi give dig rådgivning om, hvad der vil klæde dig bedst. Kom ind og lad os hjælpe dig med at give dig de bryn, der giver dig et friskere look i ansigtet.

Trådmetoden kan ikke sammenlignes med voksning. Den varme voks kan medføre hudirritationer, hvor der i trådmetoden bruges bomuldstråd og dermed ingen risiko for allergiske reaktioner. Der er ikke smerte forbundet til behandlingen. Du vil selvfølgelig kunne mærke det, men det er ikke noget, der giver dig ubehag. Følelsen af den rene hud om brynene, overlæben eller hele ansigtet, vil få dig til at glemme det hele.

Perfekte bryn hos Frisør Magic Hair